Okul Aile Birliği Toplantımızı Yaptık

2020-2021 Eğitim öğretim yılı sene başı okul  aile birliği toplantısını gerçekleştirdik.

Toplantıya sosyal mesafe ile okul bahçesinde toplanan velilerimiz maske ,mesafe ve temizlik kurallarına uygun bir şekilde bir araya geldi.

Toplantıda söz alan okul müdürü Soner ARSLANOĞLU  pandemi sürecinin tüm dünyayı etkilediğini ancak süreçte aktif rol alan eğitimin paydaşlarının pozitif bir şekilde yol aldığını belirterek ,eğitimin en önemli paydaşı olan velilerin daha istekli bir şekilde geleceğimiz olan öğrencilerimize inanarak destek olması gerektiğini söyledi.

Toplantıya velilerimizin ilgisi yoğun olduğu gözlemlenirken, okul müdür yardımcısı Eşref DELİBAŞ akademik başarının daha iyi yerlerde olması için ben ve ekibim elimizden eleni yapacağız sizlerde destek olun dedi.

Velilerimiz daha sonra sınıf öğretmenleriyle toplantıya geçti. Okulumuza sahip çıkan ve eğitimin önemini anlayıp destekleyen sayın velilerimize katılımları için çok teşekkür ederiz.

23.10.2020 873

23-10-202023-10-202023-10-202023-10-2020