Güçlendirmesi Devam Eden Gümeli Ortaokulu Ziyaret Edildi

Alaplı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat ÇEVİK ve Şube Müdürleri Abdülvahap DEMİREL ve Hikmet ASAR güçlendirme çalışmaları devam eden okulumuza ziyaret gerçekleştirdiler. Ziyaret kapsamında Okul Müdürü Soner ARSLANOĞLU verdiği bilgide çalışmalarda sona yaklaşıldığını, öğrencilerimizin güvenli, temiz ve sağlıklı şekilde yeni normal koşullarına uygun olarak eğitim ve öğretime kavuşacaklarını ifade etti. Gümeli Belediye Başkanı Ahmet SAYDAM her zaman okulun ve eğitimin yanında olduklarını belirterek çalışmalara destek olduklarını vurguladı.

Gümeli İlk ve Ortaokulu olarak okulumuzu ziyaret eden ve çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi alan Alaplı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat ÇEVİK'e, Şube Müdürlerimize ve okulumuza desteklerini belirten Gümeli Belediye Başkanı Ahmet SAYDAM'a çok teşekkür ederiz.

08.10.2020 555

08-10-202008-10-202008-10-202008-10-2020